Koncepcja, pomysł i aranżacja lokalu

Szybki Kontakt
Osoba do kontaktu

Łukasz Pelowski

Koncepcja, pomysł i aranżacja lokalu

Mnogość biznesów na rynku sprawia, że możemy dowolnie modyfikować tradycyjne koncepcje gastronomiczne i tworzyć te niestandardowe, wyróżniające się na tle istniejącej już konkurencji. Mając na uwadzę stale rozwijającą się branżę, pomagamy naszym klientom w przeobrażeniu najbardziej zwariowanych pomysłów w realny biznes i stworzeniu koncepcji restauracji czy kawiarni, która najbardziej będzie oddawał ich pomysł.

Kolejnym etapem naszych prac jest aranżacja wybranego pomieszczenia, zarówno sali konsumpcyjnej, baru jak i zaplecza kuchennego. Zapewniamy profesjonalne doradztwo od etapu projektu, wizualizacji po dobór odpowiedniego wyposażenia. Nasi specjaliści stworzą projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego wraz z wyposażeniem, tak aby przestrzeń w Twoim lokalu była wykorzystana w jak najbardziej ergonomiczny i funkcjonalny sposób. Dobierając sprzęt mamy na uwadze Twoje możliwości finansowe (pomożemy uzyskać Ci korzystny leasing), profil prowadzonej działalności oraz powierzchnię jaką dysponujesz.

Dodatkowo wspieramy klientów w sprawach formalnych związanych z oddaniem lokalu do użytku – sprawnym  przejściu kontroli sanepidu, uzyskaniu koncesji czy kwestii związanych z odpowiednim przygotowaniem pomieszczeń według zasad Państwowej Inspekcji Pracy oraz bezpieczeństwa przeciwpożarowego.  

ZWIĘKSZ SZANSE POWODZENIA SWOJEJ RESTAURACJI NA RYNKU!